13 Μαΐ 2013

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ


Επί Τροχάδην


 - AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ: Με τόση  πολιτική λιτότητας, η Ευρώπη έχει καταντήσει «ο ηλίθιος του παγκόσμιου χωριού» (Κώστας Βεργόπουλος)

 - Καλά ρε σεις, τι γίνεται με τον Καμίνη;  παραχώρησε κτίριο του Δήμου στο Ίδρυμα του Σόρος;

  Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, μετά την  απόφαση  να παραχωρηθεί  κτίριο της Αθήνας στην οργάνωση του κ. Σόρος με πρόσχημα την αποδοχή δωρεάς, εκπρόσωποι τους (από την επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλατείας Βικτωρίας και τον Σύλλογο «Φίλοι της Κυψέλης») κατέθεσαν στον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης ένσταση κατά της απόφασης και ζητούν την ακύρωση της.
Ανάμεσα στα άλλα καταγγέλουν ότι ο κ. Καμίνης, χωρίς καμία διαβούλευση
και χωρίς να ακολουθήσει πολλές από τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος προχώρησε ταχύτατα στην κύρωση μίας συμφωνίας με το γνωστό ίδρυμα του κ. Σόρος..  γράφουν ανάμεσα στα άλλα :«τι  μπορεί να σημαίνει το ότι θα στεγαστούν στον εν λόγω χώρο φορείς αλληλεγγύης που θα επιλέξει το ίδρυμα του κ. Σόρος σε συνεργασία με τον Δήμο; Και τελικά ο Δήμος θα έχει όντως λόγο μετά την αποδοχή των 600000 ευρώ δωρεά του κ.Σόρος;»…


      -ΓΑΠ, ο διαχρονικά «αγαπημένος» μου…
( «Εκεί, εκεί, στην Βήτα  Εθνική»)

 Νέα, μεγάλη επιτυχία του Γιωργάκη. Μετά την παράδοση της Χώρας στο ΔΝΤ και στα «κοράκια» από το Καστελόριζο,  μετά την καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που «κληρονόμησε» (λόγω ονόματος και μόνο) από τον πατέρα του, διαλύεται επί προεδρίας του και η «Σοσιαλιστική» Διεθνής!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου, το γερμανικό σοσιαλιστικό κόμμα (το SPD) προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα της «Σοσιαλιστικής» Διεθνούς, ενώ τον ίδιο δρόμο προβλέπεται να ακολουθήσουν και 50 ακόμα σοσιαλιστικοί σχηματισμοί, ανάμεσά τους αυτοί της Γαλλίας και της Ιταλίας. Τα κόμματα που αποχωρούν σκοπεύουν να ιδρύσουν- σύμφωνα με πληροφορίες- μία νέα “λέσχη” που θα θεωρείται προοδευτικότερη σε σχέση με την Σοσιαλιστική Διεθνή.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι  ο  Γιωργάκης θα έχει πλέον την Προεδρία μίας ομάδας που θα μοιάζει μάλλον με ..Σύλλογο Β’ Εθνικής..

  Aπό την πλευρά του ο ΓΑΠ εξομολογείται πως «Οι Γερμανοί θέλουν να ελέγξουν την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία», με πολιορκητικό κριό το SPD.

 Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται και ο γραμματέας της «Σοσιαλιστικής» Διεθνούς Λουίς Αγιάλα, που κατηγορείται για διαφθορά. (!)  Ο Γιωργάκης είχε δεχθεί εισηγήσεις να τον απομακρύνει, αλλά συνεργάτες του όπως η Πωλίνα Λάμψα, επέμεναν ότι ελέγχει τα κόμματα της Λατινικής Αμερικής, διαθέτει αρκετές ψήφους στην «Σοσιαλιστική» Διεθνή και συνεπώς δεν ήταν συνετή η σύγκρουση μαζί του...


Και εις ανώτερα..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
e-mail: gpapagian@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: