9 Φεβ 2016

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ:

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του κ. Πρωθυυργού και των..συν αυτώ.

Κατάφερε το Μεταναστευτικό πρόβλημα, το οποίο από τις 20 Ιανουαρίου 2015 και μετά έχει ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙ (ευφυώς) σε «Προσφυγικό- Μεταναστευτικό», να ΚΑΛΥΦΘΕΙ με τον ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΦΕΡΕΝΤΖΕ του «αντι-ρατσισμού» και του «Ανθρωπισμού». Το τρομακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. (αποπροσανατολισμένο με τις λεκτικές ευκολίες περί "Διεθνισμού" - "ανοιχτών συνόρων"- τους λιαζόμενους στις Πλατείες της κυραΤασίας -"το δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα"), ήλθε να ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ως άλλο ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα στην πλάτη μας.. Αφού, δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες (λαθρομετανάστες), με την μη- αποδοχή τους από άλλες ευρωπαικές χώρες θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα. 

Η «αναστολή» της Συνθήκης Σέγκεν για κάποιο χρονικό διάστημα μόνον για την Ελλάδα δημιουργεί ένα εφιαλτικό σενάριο, η Χώρα να μεταβληθεί σε «αποθήκη ψυχών» (αφού ΚΑΝΕΙΣ στην Ε.Ε. ΔΕΝ θέλει να υποδεχτεί μετανάστες, παρά μόνο σε πολύ περιορισμένο αριθμό, π.χ. τους πιο εξειδικευμένους), Καταλαβαίνει κανένας σοβαρός "αλληλέγγυος" τι σημαίνει αυτό; Διότι προφανώς ΔΕΝ είναι λύση η ΔΙΑΛΥΣΗ της Κοινωνικής Συνοχής και η ΑΛΛΟΙΩΣΗ της σύνθεσης του πληθυσμού της Χώρας. Έπρεπε ήδη, εδώ και χρόνια, να έχει ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ το "Δουβλίνο2" (θυμίζω ο δύσμοιρος ότι το είχε ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ τότε στην Βουλή και ο ΣΥΝ...).

Έτσι, για χάρη της «διαφορετικότητας» της "πρωτοδεύτερης φορά αριστεράς" και των "αλληλέγγυων" προστέθηκε άλλο ένα ΜΟΝΙΜΟ πρόβλημα στην Ελληνική Κοινωνία.

Και όπως όλα τα ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ και ΕΚΚΡΕΜΗ προβλήματα του τόπου, έγινε και αυτό: ΕΘΝΙΚΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: