26 Απρ 2016

"Πλήγμα για την χειμαζόμενη ελληνική οικονομία το κλείσιμο της «Ηλεκτρονικής»"


-Πλήγμα για την χειμαζόμενη ελληνική οικονομία αποτελεί το κλείσιμο της «Ηλεκτρονικής».
Στις 13.04.16 ανακοινώθηκε η πτώχευση της «Ηλεκτρονικής» Αθηνών . 
Τούτο είχε ως αποτέλεσμα, από τις 14.04.16, τα 45 καταστήματα της «Ηλεκτρονικής» να  κλείσουν και να μείνουν  στο δρόμο  οι 450 εργαζόμενοι.
 
-Πλήγμα το υποχρεωτικό πέρασμα στην Ανεργία άλλων 450 εργαζομένων, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στους τουλάχιστον 1.200.000 άνεργους Έλληνες εργαζόμενους. Με βάση τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, ένας στους 4 Έλληνες είναι Άνεργος στην σημερινή Μνημονιακή Ελλάδα.
 
  -Πλήγμα η πτώχευσης της «Ηλεκτρονικής», διότι  αφανίζει τη μεγαλύτερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία του κλάδου, τη μόνη που ανταγωνίστηκε ευθέως τις πολυεθνικές, οι οποίες θα είναι και οι μόνες ευνοημένες από αυτή την συγκυρία. Τώρα, με την πτώχευση της Ηλεκτρονικής Αθηνών εκατοντάδες οικογένειες μένουν στον δρόμο ενώ λιγοστεύουν οι παίκτες στην αγορά των διαρκών αγαθών – άρα και ο ανταγωνισμός των τιμών (προς όφελος των καταναλωτών).
 
-Πλήγμα για τους ως τα σήμερα εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, προς τους οποίους η Συμπαράσταση μας οφείλει να εκδηλωθεί έμπρακτα.
 
Οφείλουμε να συμπαρασταθούμε σε κάθε πρωτοβουλία ενημέρωσης και  κινητοποίησης  που θα αποφασίσουν - οργανωμένα οι απολυμένοι.
 
 
"ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: