17 Φεβ 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΤΩΡΑ!

Στις 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 πμ, στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής θα διεξαχθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα, την αναζήτηση και επίτευξη, της Πατριωτικής και Δημοκρατικής Ενότητας, των αγωνιζόμενων Ελλήνων, κατά της Τροϊκανής κατοχής και της κυβέρνησης που την υπηρετεί.

Την εκδήλωση διοργανώνουν, η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ) και οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι (ΕΧ), που αποτελούν τις ιδρυτικές ομάδες της Πρωτοβουλίας Δημοκρατικής και Πατριωτικής Ενότητας, ενός φορέα που έχει θέσει σαν στόχο την ενότητα των διάσπαρτων ομάδων ακομμάτιστων αγωνιζόμενων πολιτών. Στόχοι της εκδήλωσης είναι η αναζήτηση κοινών δράσεων και εκλογικής σύμπραξης.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι, Νίκος Αλικάκος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, ο Γιάννης Δημαράς του Αρματος Πολιτών, ο Γιώργος Καραμπελιάς, ο καθηγητής Γεώργιος Κασιμάτης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Στέλιος Παπαθεμελής της ΔΗΑΝΑ και ο παραιτηθείς εισαγγελλέας Ι. Σακκάς.

Επίσης θα μιλήσουν και εκπρόσωποι τόσο των διοργανωτριών όσο και των φιλοξενούμενων ομάδων.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις προς τους ομιλητές, απαντήσεις τους και έκδοση ψηφισμάτων, τόσο για την απαίτηση άμεσης διεξαγωγής εκλογών όσο και για τις διαδικασίες σύγκλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: