5 Μαρ 2012

"και ο Στέφανος Τζουμάκας υποψήφιος πρόεδρος στο εναπομείναν ΠΑ.«ΣΟ».Κ..;"

«Η υποψηφιότητά μου δεν υπακούει σε προσωποκεντρικές προσεγγίσεις υποψηφίων «αρχηγών» με κορώνες και ρητορικές χωρίς ουσία, ούτε ομάδες χωρίς ιδεολογικές και πολιτικές αρχές, πολύ δε περισσότερο η υποψηφιότητά μου είναι απέναντι στον έλεγχο προσώπων από χορηγούς και διαπλοκές» (sic!),σημείωσε ο Στ. Τζουμάκας (μιλώντας στον realfm).

«Σε δυο ή περισσότερες βάρκες και όπου αλλού επιδιώκουν τα οικονομικά δίκτυα και η μιντιοκρατία δεν μπορούν να βρίσκονται οι σοσιαλιστές, αλλά οι λαθρεπιβάτες».

«….Η υποψηφιότητά μου επιδιώκει να διαμορφώσει μια νέα ηγεσία με συλλογικότητα. Αναδείχθηκε μέσα από αυτή την κρίση για άλλη μια φορά η θέση μας για τη συλλογική ηγεσία τόσο στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. όσο και σε όλα τα κόμματα για τη συλλογικότητα στις αποφάσεις για να αποκλείονται ηγεμονισμοί και βοναπαρτικές συμπεριφορές και τώρα και στα όργανα θα προτείνουμε τη θεσμοθέτηση δύο αντιπροέδρων άμεσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.…”

Καλά τα λόγια, αλλά γιατί νομίζω ότι όλα αυτά έπρεπε να είχαν ειπωθεί έως το 1990 το πολύ.
Με την ευκαιρία, θυμάμαι καλά; είχες στηρίξει τον ΓΑΠ για αρχηγό του ΠΑ.«ΣΟ».Κ; (τι θυμάμαι τώρα..).
ΑΣ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 81 (να αρχίζω να σου θυμίζω; Πλ.Βικτωρίας - Κάτω Πατήσια-Αχαρνών-Καλλιθέα, καλά για την ΠΑΣΠ δεν μιλώ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ)
Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα (Στέφανε, συγγνώμην..).

Γ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: