4 Νοε 2013

-Kλείστε επιτέλους το τούρκικο προξενείο στην Θράκη…



Επί Τροχάδην

 Περιορίστε τους πράκτορες της Άγκυρας που πλασάρονται ως: «Τούρκοι αγωνιστές»,  …. ως εκπρόσωποι του αγώνα της…ελευθερίας!

Το ότι λειτουργούν ως κανονικοί πράκτορες τουρκικών συμφερόντων και εργάζονται νυχθημερόν για την προώθηση των σκοτεινών σχεδίων της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη, είναι κοινώς γνωστόν.. Τώρα  βλέπουμε ότι περνούν στην απέναντι μεριά του ποταμιού, όχι μόνο για να υποβάλουν τα σέβη τους στα αφεντικά ή για να δώσουν αναφορά σχετικά με το «θεάρεστο» έργο τους, αλλά τους καλούν και με την ανεπίσημη τιμητική ιδιότητα των “Ανθρώπων του Αγώνα των Τούρκων της Θράκης” (προφανώς εννοούν του αγώνα για λιγότερη καταπίεση και περισσότερη ελευθερία, στην αγκαλιά βεβαίως της «Μάνας Πατρίδας» τους).
 ..«Κάποιοι από τους…Ανθρώπους του Αγώνα λοιπόν, όπως μας ενημερώνει στον τίτλο του το ειδησεογραφικό Εdirnehaberci.com, βρέθηκαν στις 7/10 στην Αδριανούπολη και επισκέφτηκαν τον τοπικό νομάρχη . Στη δε συνέχεια του δημοσιεύματος, αναφέρεται ότι «ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο δήμαρχος Μύκης-Ξάνθης Μουσταφά Τσουκάλ, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν και ο Μουσταφά Χατιπλέρ, γνωστοί και ως άνθρωποι του αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, επισκέφτηκαν τον νομάρχη Ντουρουέρ, όντας καλεσμένοι στην Αδριανούπολη για μια ειδική συνεδρίαση από την Διεύθυνση Αποδήμων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων».(από το blog: Olympia η πληροφορία).
  Την ίδια στιγμή, όπως αναγράφεται στην πομάκικη εφημερίδα «Ζαγάλισα»,ένα  κείμενο υπογεγραμμένο από την διευθύντρια της Π.ΕΚ.Ε.Μ. (ήτοι «Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας») Χαϊρουλάχ Περβίν, εστάλη  Ευάγγ. Βενιζέλο. Το κείμενο (το οποίο με μεγάλη ευκολία αναδημοσίευσαν ελληνόφωνες εφημερίδες της Θράκης),. προβάλλεται με την επισήμανση ότι πρόκειται για: Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Τουρκικής Μειονότητας. Προφανώς εννοούν Μη Ελληνική Κυβερνητική Οργάνωση, διότι δεν γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική της σχέση με την Τουρκική Κυβέρνηση και κατά πόσο είναι Μη Κυβερνητική σε σχέση με την Τουρκία.
Επιπλέον, με προκλητικό τρόπο χαρακτηρίζει την Ελληνική Θράκη, ως Δυτική Θράκη και μάλιστα καλεί σε φιλοξενία τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στη Δυτική Θράκη, ως να επρόκειτο για μια περιοχή άλλη από την Ελληνική Θράκη. Άλλωστε, ποτέ, σε κανένα κείμενο του τουρκικού εθνικισμού, η Ελληνική Θράκη δεν προσδιορίζεται ως τέτοια, παρά μόνο ως …Δυτική!
 Μακράς διαρκείας, με στρατηγική, το επεκτατικό σχέδιο της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη. Εδώ, ακούει κανείς;
Υ.Γ. Αλήθεια, εκείνος ο ΓΑΠ ή Γιωργάκης που μας έλεγε για το δικαίωμα της ατομικής αυτοδιάθεσης των Τούρκων στην Θράκη και ετοίμαζε τον δρόμο για την «συλλογική» αυτοδιάθεση (δηλαδή: προθάλαμος «Κοσσοβοποίησης») τι απέγινε;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
e-mail: gpapagian@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: