11 Ιαν 2016

Aτάκτως εριμμένα

ΠΡΩΤΕΣ (πολιτικές) ΣΚΕΨΕΙΣ για το 2016
(Δημοσιεύτηκε στο "Παρόν" της 10.01.16)
:
1. Η επίσημη Αριστερά, τόσο πανευρωπαϊκά όσο και στην Ελλάδα, ΈΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ το ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ προ πολλού. 
Εκείνο της Εθνικής και Κοινωνικής χειραφέτησης. 
Αντ΄αυτού, κατά συντριπτική πλειοψηφία, έχει γίνει υπερασπιστής των "ανθρωπίνων Δικαιωμάτων". 
Η ισχνή της Αριστερή μειοψηφία, κατ' αντιπαράθεση -με την εντός της πλειοψηφία-ΠΑΣΧΕΙ από ΤΑΞΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ. (το πιο κατανοητό παράδειγμα; Η εντόπια επίσημη αριστερά και το μεγαλύτερο εκ των συγκυβερνόντων  κομμάτων: ο ΣΥΡΙΖΑ)
2. Καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων στο εσωτερικό της Χώρας θα είναι το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. 
Πίσω από το ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, που αποτελούν ΜΙΚΡΟ ποσοστό επί των εισερχόμενων παράνομων ή Λαθρο- μεταναστών, ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΄την προηγούμενη χρονιά, με το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΦΕΡΕΝΤΖΕ του «αντι-ρατσισμού» και του «Ανθρωπισμού», το τρομακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. 
Της κατάλυσης της όποιας Κυριαρχίας της, τόσο από τους «δανειστές» της , όσο και από την ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (και προσφύγων).Σε περίοδο Μνημονίων, βαθιάς κρίσης και βίαιης φτωχοποίησης ενός τμήματος του πληθυσμού της, η Χώρα τείνει να μεταβληθεί σε «αποθήκη ψυχών» (αφού ΚΑΝΕΙΣ  στην Ε.Ε. ΔΕΝ θέλει να υποδεχτεί μετανάστες, παρά μόνο σε πολύ περιορισμένο αριθμό, π.χ. τους πιο εξειδικευμένους), ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ την Κοινωνική Συνοχή και ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ την σύνθεση του πληθυσμού της Χώρας.

3.Στην -έως τα τώρα γνωστή- Κυπριακή Δημοκρατία, θα έχουμε φαίνεται σύντομα ένα ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Η λεγόμενη ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ προκειμένου να επιβραβευθεί ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ και να γίνει ΜΟΝΙΜΗ και ΝΟΜΙΜΗ η Τουρκική ΕΙΣΒΟΛΗ-ΚΑΤΟΧΗ του 1974. Ένα εξαρτώμενο από την Άγκυρα "Διζωνικό-Δικοινοτικό" Προτεκτοράτο, που ούτε οι μεγαλύτεροι Μαέστροι στην χάραξη συνόρων Εγγλέζοι, δεν θα φαντάζονταν! Με την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ των "ΝΑΙναικων" Αναστασιάδηδων και των ΣταλινοΑΚΕΛικων.

4. Με την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ χρήση ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ/ ΚΑΡΤΩΝ,, με την Υποχρεωτική εισαγωγή πλαστικών καρτών σε κάποιες από τις συναλλαγές μας με το Δημόσιο- είτε τις θέλουμε, είτε ΟΧΙ- γινόμαστε Υπόδουλοι ΔΙΑ ΒΙΟΥ στην ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ (και Χρηματηστηριακά Ιδρύματα καλούμενα: όλα ενεργούμενα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ).
Καλή Χρονιά!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: