27 Ιουν 2011

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ


Βαρέθηκα να υπόκειμαι σε εκβιασμούς καθημερινά από την εκάστοτε κυβέρνηση του ελλαδικού κράτους. «Εάν δεν κάνουμε το τάδε θα καταστραφούμε» , «εφόσον θυσιάσουμε το δείνα θα σωθούμε» κλπ.

Αυτόν τον καιρό το φαινόμενο των ψυχολογικών εκβιασμών έχει αγγίξει πρωτοφανή ιστορικά υψηλά. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, έχουν εκπονήσει με τις οδηγίες των διεθνών τοκογλύφων (Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.-κλπ.) ένα πρωτοφανές οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, τέτοιο που είχαμε να το δούμε από την εποχή της αποικιοκρατίας στον πλανήτη μας. Μας λένε εν ολίγοις ότι θα δανειστούμε με τοκογλυφικό επιτόκιο, θα πρέπει να τους χαρίσουμε όλον τον δημόσιο πλούτο μας , κοψοχρονιά, και ταυτόχρονα να είμαστε και ευχαριστημένοι γιατί μας σώζουν, ενώ μετά από όλα αυτά όχι μόνο θα συνεχίσουμε να τους χρωστάμε περισσότερα, αλλά δεν θα έχουμε και περιουσία πλέον να παράξει εισοδήματα.

Εάν εφαρμοστεί το προτεινόμενο από την κυβέρνηση μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αυτό θα σημάνει το τέλος της χώρας μας ως ανεξάρτητο κράτος, και θα είναι η απαρχή του Διεθνούς Προτεκτοράτου του Ελληνιστάν. Ο Ελληνικός λαός απογυμνωμένος από όλα τα περιουσιακά στοιχεία του, με την πατρίδα του πλημμυρισμένη από εχθρικούς αλλοδαπούς της άπω και μέσης ανατολής, απειλούμενος πανταχόθεν, και μεταναστεύων κατά κύματα πλέον στο εξωτερικό, θα καταστεί εργαλείο πραγμάτωσης των οικονομικών στόχων των διεθνών συμφερόντων τα οποία υποτίθεται ότι αντιμάχεται ο πρωθυπουργός.



Τηρουμένων των αναλογιών θα λέγαμε πως το αντίστοιχο σε επίπεδο προσώπων θα ήταν ένας οικογενειάρχης που δεν έχει να πληρώσει το νοίκι στην ώρα του, να βγάζει στο σφυρί όλα του τα υπάρχοντα, ακόμη και τα παπούτσια των παιδιών του, να βγάζει τους γιούς του στα φανάρια, και τις κόρες του στη Συγγρού. Φυσικά θα μπορούσε απλώς να καθυστερήσει το νοίκι , περικόπτοντας παράλληλα τα περιττά έξοδα, ή να μην το πληρώσει καθόλου και όπου βγεί, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τον πρωθυπουργό, ο οποίος φαίνεται να ενοχλείται ιδιαιτέρως από την ελευθερία του Ελληνικού λαού.

Το θέμα δεν είναι οικονομικό σε καμία περίπτωση. Είναι θέμα συνειδητής επιλογής του πρωθυπουργού να απαξιώσει την Ελλάδα ως ελεύθερο έθνος-κράτος , ώστε να διευκολυνθούν τα διακυρηγμένα σχέδια για «παγκόσμια διακυβέρνηση». Αυτό που βάλλεται από την κυβερνητική ευθυγράμμιση με τις διαταγές που δέχεται από τα διεθνή κέντρα αποφάσεων , είναι η Δημοκρατία, η Ελευθερία του λαού, το δικαίωμα να ζούμε ελεύθεροι στην πατρίδα μας.

Άλλωστε η ξενόδουλη νεοταξική ελίτ-αλήτ της χώρας μας, μας είχε συνηθίσει και στο παρελθόν στην απαξίωση της ελευθερίας του Ελληνισμού, όταν στηρίζοντας το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν, προσπαθούσε να εκφοβίσει με καταστροφολογία και κινδυνολογίες τους Έλληνες του νησιού, να αυτοκαταργήσουν την ελευθερία τους , ενόψει δημιουργίας διεθνούς αεθνικού, άθρησκου, άχρωμου, και άοσμου προτεκτοράτου στο Ελληνικό αυτό νησί.

Πραγματικά η ύπαρξη μας ως ελεύθερο ‘Εθνος –κράτος βάλλεται συστηματικά και ύπουλα. Η άθλια προπαγάνδα υπέρ της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» προωθείται συστηματικά με την χρηματοδότηση σκοτεινών υπερατλαντικών κύκλων, που όλοι γνωρίζουν.

Πριν έρθουν οι δανειστές-τοκογλύφοι της χώρας μας να πάρουν την πατρίδα μας, θα πρέπει να εξετάσουμε τι πραγματικά χρωστάμε και δεν είναι αποτέλεσμα χαριστικών συμβάσεων αργυρώνητων (δηλ. ξεπουλημένων) κρατούντων . Φυσικά και τέτοιες χαριστικές συμβάσεις δεν θα πρέπει να πληρωθούν από το λαό. Επίσης θα πρέπει να καταβληθούν άμεσα από τις χώρες του άξονα, όλες οι οφειλόμενες πολεμικές αποζημιώσεις-κατοχικά δάνεια κλπ. Επιπροσθέτως θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τους τοκογλύφους ότι ουδέποτε θα τους καταβληθούν τόκοι ύψους 5-6% που απαιτούν αλλά θα λάβουν το αρχικό ποσό το πολύ πολύ τοκιζόμενο 1% το χρόνο, όπως έκανε και η Αργεντινή. Και τέλος θα πρέπει να μάθουν οι δυτικοί ότι άμα δεν τους αρέσει και αυτό τραβάμε και μια πτώχευση και τους παίρνουμε μαζί μας. Άλλωστε γιατί να μας ενδιαφέρει η ύπαρξη και η ευημερία της Ευρώπης εάν αυτή στηρίζεται στην εξόντωση του Ελληνισμού; Ή όλοι ή κανείς.

Είναι προφανές ότι το Έθνος χρειάζεται ηγέτη που να διαπνέεται από αγάπη για την πατρίδα ,και όχι νεφελώδη ψευδοπροοδευτικά ιδεολογήματα περί «παγκόσμιας διακυβέρνησης», «διεθνούς κύρους» και δεν συμμαζεύεται. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να εκφράσει τον λαό λέγοντας ΟΧΙ , και άλλες βαρύτερες κουβέντες, σε ανθρωποειδή που εκβιάζουν το λαό μας, όπως η γελοία καρικατούρα «προέδρου»(δεν εκλέχθηκε από εμάς) Ε.Ε. Βαν Ρομπάι.

Η επίθεση κατά της ίδιας της ύπαρξης της πατρίδας μας ξεκίνησε από τους ξένους και ντόπιους σχεδιαστές της διάλυσης της. Οι Έλληνες δεν γίνεται να ζήσουν σκλάβοι , συνεπώς η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ή η Ελλάδα και ο Ελληνισμός θα επιβιώσει στέλνοντας την σύγχρονη δικτατορία της Ε.Ε. στον αγύριστο, ή θα επιβιώσει η γραφειοκρατία των Βρυξελλών , αλλά η πατρίδα μας θα γίνει ένα διεθνές προτεκτοράτο γεμάτο λαθρομετανάστες, και χωρίς Έλληνες, υποταγμένο πλήρως στον αναγεννημένο γερμανικό ιμπεριαλισμό.

Ιωάννης Στεφάνου, δικηγόρος Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: