2 Μαΐ 2012

"ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ..κύριε Παπαδημούλη

 Έκανε δύο σκόπιμες διαστρευλώσεις χθες ο Δ.Παπαδημούλης σε τοποθέτηση του, σε προεκλογική εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι "9":

1. ΤΑΥΤΗΣΕ τις ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ δυνάμεις με την Αριστερά. όταν ρωτήθηκε σε ποιες δυνάμεις θα απευθυνθεί για να σχηματιστεί η υποτιθέμενη κυβέρνηση αν λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ "διερευνητική εντολή", είπε: στο ΚΚΕ, στην ΔΗΜΑΡ και στους Οικολόγους-Πράσινους! Είναι η ΔΗΜΑΡ αντι-μνημονιακή δύναμη; Από πότε; (εδώ μπερδεύει προφανώς ο Δ.Παπαδημούλης την επιθυμία του να ξαναβρεθεί με τους παλαιούς συντρόφους του της "ανανεωτικής" αριστεράς, με όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα)...
Είναι οι Οικολόγοι-Πράσινοι αντι-μνημονιακοί; από πότε; κάθε μέρα τους ακούμε να τοποθετούνται υπέρ των συνεργασιών, ΧΩΡΙΣ άλλο προσδιορισμό.

2. ΑΠΑΞΙΩΣΕ όσους Αντι-Μνημονιακούς δεν είναι Αριστεροί: Η τοποθέτηση του για το κόμμα του Π. Καμμένου, όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει την (ορθή κατ' εμέ) πρόταση Τσίπρα,για την πιθανή στήρηξη μιας κυβέρνησης Τσίπρα από τον Π.Καμμένο (γιατί όχι; ως πότε οι κυβερνήσεις θα είναι προνόμοιο των εκάστοτε Βενιζέλων-Σαμαράδων;), ήταν άκρως απαξιωτική, θυμήθηκε όλες τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ, τίποτα που να ενώνει.. Για να μην θυμηθούμε κι΄εμείς τις απόψεις διαφόρων "συνιστωσών" όσον αφορά τον ΕΘΝΟ-ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ τους και την άποψη τους ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, μέρες που είναι, -συστήνουμε στον Δ.Παπαδημούλη: "Σεμνά και Ταπεινά" - Σταθεροί, Αποφασισμένοι ψηφίζουμε ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ (ο καθένας ανάλογα με τις προτιμήσεις του) "Από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΕΠΑΜ, ως τον Π. Καμμένο"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: