4 Μαΐ 2012

Τελευταία ώρα! (Καλό βόλι..)

 1. Δεν υπάρχει ΧΑΜΕΝΗ ψήφος. Το πανικόβλητο Λαομίσητο καθεστώς της εξάρτησης και της υποτέλειας, υπό κατάρρευσιν, μιλάει για χαμένη ψήφο , στην ύστατη προσπάθεια του να μαζέψει (σε ψήφους) τα ασυμμάζευτα. Η μόνη χαμένη ψήφος είναι αυτή υπέρ των εθελόδουλων.


2. Το δίλημμα «ευρώ» ή «δραχμή» που τίθενται τεχνηέντως και προπαγανδιστικά, είναι ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ. Όσοι μας διαβάζουν  γνωρίζουν ότι δεν είμαστε ΚΑΤΑ της Ε.Ε. ,όσο χάλια κι΄ αν είναι…- λόγω της επεκτατικής Τουρκίας προφανώς. Όσον αφορά την Ευρωζώνη, εδώ το θέμα ξεπερνά την Ελλάδα. Αφορά δηλαδή αφενός εμάς όπου ξέσπασε πρώτα η κρίση, (αδύναμος κρίκος, άθλιο πολιτικό σύστημα), αφετέρου μια δίνη πανευρωπαική.
Σε ότι όμως αφορά την Ελλάδα, λέμε: Ο μοναδικός δρόμος για την σωτηρία της χώρας είναι αυτός της  Ανάπτυξης της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής.
Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, οι εναλλακτικές μορφές ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Η Στήριξη μορφών συλλογικής διαχείρισης, όπως: συνεταιρισμών, ομαδικών καλλιεργειών, κ.α. 
  Η Αξιοποίηση του συνόλου του εθνικού πλούτου, ορυκτού και υποθαλάσσιου υπέρ του έθνους και του Λαού. Η Προστασία της Δημόσιας Περιουσίας. Η Λαϊκή κινητοποίηση για τη γη, την στέγη, το κλίμα και τους φυσικούς πόρους, την αγροτική αναδιάρθρωση και τη διατροφική επάρκεια.


 3.Όλες και όλοι στις κάλπες, να μην λείψει κανείς!  Σταθεροί, Αποφασισμένοι:


 Με σύνεση, με Νου, με οργή και  Πάθος: ψηφίζουμε ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ (ο καθένας ανάλογα με τις προτιμήσεις του)- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ:


  "Από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΕΠΑΜ, ως τον Π. Καμμένο (Ανεξάρτητοι Έλληνες)".
Καλό βόλι!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: