23 Νοε 2011

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ! Ο Δήμαρχος Καλλιθέας να στηρίξει τους δημότες


ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
Τα χαράτσια δεν έχουν τελειωμό. Καθημερινά τα εισοδήματά μας συρρικνώνονται, οι κόποι μιας ζωής χάνονται και οι συμπολίτες μας σπρώχνονται στην εξαθλίωση.
Οι έκτακτοι φόροι που εισπράττονται από τη ΔΕΗ είναι κοινωνικά άδικοι και οδηγούν τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα τους άνεργους και τους χαμηλά αμειβόμενους συνταξιούχους και εργαζόμενους, σε απόγνωση.
Ο εκβιασμός για διακοπή του ηλεκτρικού, που στην εποχή μας είναι ένα αναγκαίο κοινωνικό αγαθό για την επιβίωσή μας, είναι χυδαίος και η υλοποίηση της απειλής  είναι δείγμα απανθρωπιάς, που θα οδηγήσει συμπολίτες μας ακόμη και στο θάνατο.
Οι πολίτες της Καλλιθέας καταδικάζουμε τα αντικοινωνικά μέτρα και θεωρούμε αναγκαία τη δημιουργία μιας ασπίδας προστασίας των φίλων, των γειτόνων, των συμπολιτών μας.
Καλούμε το Δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη και το Δημοτικό Συμβούλιο να ενδιαφερθούν για τους κατοίκους αυτής της πόλης και να αντιταχθούν έμπρακτα στις πολιτικές που εξαθλιώνουν το λαό.

Ο Δήμος Καλλιθέας να συμπλεύσει με τους Δήμους που αντιστέκονται στην πληρωμή του χαρατσιού, να προσφέρει νομική βοήθεια σε όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι, συγκεντρώνοντας τις αποδείξεις από την πληρωμή σε ΑΤΜ μόνο του ηλεκτρικού ρεύματος και να φροντίσει για την αποκατάσταση του ρεύματος, όταν η ΔΕΗ το κόβει.Δεν υπάρχουν σχόλια: