29 Νοε 2011

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ - ΨΗΦΙΣΜΑ

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ
      
Αθήνα, 28/11/11
                                                                      ΨΗΦΙΣΜΑ

Η συνέλευση των μελών της “Σοσιαλιστικής Ανασύνθεσης”, που συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 28/11/11, ενέκρινε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

“Το ΠΑΣΟΚ της Νέας Εποχής δείχνει, για μία ακόμη φορά, πόσο προσκολλημένο στις πανάρχαιες μεθόδους εξαπάτησης παραμένει. Ολόκληρο το φάσμα της ηγεσίας, ο υποδυόμενος τον αρχηγό και όλοι οι επίδοξοι αρχηγοί και αρχηγίσκοι, αντί να κρυφτούν κάπου με την ελπίδα ότι ίσως κάποτε τα δισέγγονά τους δεν θα ντρέπονται για το όνομά τους, έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για το ποιός θα είναι πιό χρήσιμος στο χρηματιστικό κεφάλαιο που (και εξ αιτίας τους) λεηλατεί την χώρα.

Οι μαθητευόμενοι μάγοι της δήθεν “συμμετοχικής” δημοκρατίας, της “εχθροπάθειας” και των συνταγματικών εκτροπών, εξαπολύουν στον εμβρόντητο λαό το απύθμενο θράσος τους, να μιλούν για “ανασύνθεση της κεντροαριστεράς”, την ίδια στιγμή που προωθούν με την κυβέρνηση Παπαδήμου την πλήρη επαναποικιοποίηση της χώρας και την διαμόρφωση ενός ληστρικού ολοκληρωτισμού.

Είναι αλήθεια, ότι η χώρα χρειάζεται μία ανασύνθεση, αλλά αυτή πρέπει να είναι ολική και να μη περιλαμβάνει τα σκουπίδια της μικροπολιτικής: “βαρώνους”, “λοχαγούς” και λοιπά είδη της εξουσιαστικής πανίδας.

Ανασύνθεση σημαίνει πρώτα απ’ όλα Εθνική Ακεραιότητα.
Ανασύνθεση σημαίνει να μη γυρίζουμε την πλάτη στην Κυπριακή Δημοκρατία. Ενεργοποίηση του απανταχού Ελληνισμού.
Ανασύνθεση σημαίνει να μην υπάρχει ούτε ένας έλληνας αφημένος στην τύχη του. Κοινωνικό κράτος.
Ανασύνθεση σημαίνει κοινωνία ισόρροπης ανάπτυξης.
Ανασύνθεση σημαίνει συμφιλίωση με το φυσικό μας περιβάλλον.
Ανασύνθεση σημαίνει νέους θεσμούς, που θα στηρίζονται στην αποφασιστική συμμετοχή των πολιτών και θα στηρίζουν την αυτάρκεια του λαού και της χώρας.
Ανασύνθεση σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται και ο λαός ελέγχει τους φυσικούς πόρους της χώρας. Εξάλειψη της αισχροκέρδειας, της τοκογλυφίας, της γραφειοκρατίας, των μεσαζόντων.
Ανασύνθεση σημαίνει, σε τελική ανάγνωση, Εθνική και Κοινωνική Αυτοδιάθεση. Αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση του Λαού.
Αυτό μπορεί να συντελεσθεί, άν ενωθεί η λαϊκή πανστρατιά και καταργήσει τα παράσιτα.
Τα παράσιτα ανασυνθέτουν μόνο την μολυσματική τους παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: