16 Απρ 2018

Επανέρχομαι: Αναγκαία η Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα

Η επιβουλή εναντίον της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας εκ μέρους της Τουρκίας εντείνεται σε καθημερινή βάση. Ο εξ Ανατολών επικίνδυνος , επεκτατικός και αναθεωρητικός γείτονας , επαναφέρει απροκάλυπτα- είτε μέσω της συζήτησης για την Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης, είτε με την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Ελληνικού Χώρου όπως πράττει στο Αιγαίο- εδαφικές Διεκδικήσεις σε βάρος της Χώρας μας.

Διακρίνεται καθαρά ο τουρκικός επεκτατισμός σε όλο το τόξο: Κύπρος- Αιγαίο- Θράκη. Όπως και η de facto ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ της Συνθήκης της Λωζάννης από την άλλη πλευρά των συνόρων της, με την κατάληψη του Αφρίν στην Συρία. Μπήκαν. Για να δούμε αν και πότε θα μπουν. Στην Κύπρο πάντως, μπήκαν το 1974 και …»από τότε βγαίνουν»…

Η επιθετική στρατηγική της Άγκυρας θα συνεχιστεί.
Το πλέον πρόσφατο που έγινε γνωστό , μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη του Πάσχα ελικόπτερο (πιθανόν της τουρκικής Ακτοφυλακής) πραγματοποίησε χαμηλή νυχτερινή πτήση πάνω από τη νησίδα Ρω στο σύμπλεγμα του Καστελόριζου, η ελληνική φρουρά απάντησε -σύμφωνα με πληροφορίες- με πυρά που είχαν στόχο να απομακρύνουν κι όχι να καταρρίψουν το ελικόπτερο. Το αποτέλεσμα είναι ότι το ελικόπτερο απομακρύνθηκε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η είσοδος του ελικοπτέρου στον ελληνικό εναέριο χώρο έχει καταγραφεί από τα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας σε ελληνικό εναέριο χώρο.
Το επεισόδιο έρχεται να συμπληρώσει την έντονη τουρκική κινητικότητα και προκλητικότητα. Έχουν ήδη σημειωθεί αμέτρητες παραβιάσεις του εναέριου χώρου, των χωρικών υδάτων, αλλά και εντάσεις στη θάλασσα μεταξύ σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής και του ελληνικού Λιμενικού ή και του Πολεμικού Ναυτικού. Είναι αξιοσημείωτο ότι στις παραπάνω περιοχές πραγματοποιούνται τουρκικές αεροναυτικές ασκήσεις, το σενάριο των οποίων είναι ο αποκλεισμός και η κατάληψη νήσων.


Απέναντι σε όλα αυτά, στην Αθήνα κυριαρχούν οι ψευδαισθήσεις. Μόνο λεονταρισμοί, πιθανά για εσωτερική κατανάλωση. Μια πολιτική τάξη φθαρμένη και διεφθαρμένη, υπονομευμένη η ίδια- όπως και όλη η Κοινωνία- από την κυρίαρχη ιδεολογία του Εθνομηδενισμού και των «ανοιχτών συνόρων» , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ καμιά λογική συνέπεια μεταξύ των ανωτέρω και στην ΑΜΥΝΑ, στην ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ της ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ της χώρας. Όλο το μπλοκ των «αριστερών» -και πέραν του ΣΥΡΙΖΑ: τα πράγματα ακόμη χειρότερα!!!- και των εκσυγχρονιστών αναμασούν πομφόλυγες, αναμένουν πάλι να μας σώσουν άλλοι. Θα κλαίνε πάλι οι μανάδες στον Ναύσταθμο, μετά πιθανή μερική επιστράτευση, κατά την επόμενη αναχώρηση του Στόλου «διαδηλώνοντας» - κατόπιν εντολής του ΚΚΕ την προηγούμενη φορά, θυμίζω - υπέρ της «Ειρήνης» ;;!!

Ενάντια στην σαπίλα των «ελίτ» της χώρας, πρέπει να επιδιωχθεί από τις υγιείς λαϊκές δυνάμεις, η μέγιστη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, η «Εθνική- Λαϊκή Ενότητα» του Σήμερα.

Για την σωτηρία της Πατρίδας και του Λαού μας.

Η πρόσφατη πατριωτική αφύπνιση με αφορμή το Μακεδονικό και την σύλληψη και παρακράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Ανδριανούπολης, να αποτελέσει ένα αποφασιστικό όπλο για αναπροσανατολισμό της εξωτερικής μας πολιτικής, για διερεύνηση νέων Συμμαχιών.

«Θεωρώ αυτονόητο ότι οι Σοσιαλιστές, εμπνευσμένοι και προσηλωμένοι στις Αξίες της Εθνικής ανεξαρτησίας- της Λαϊκής Κυριαρχίας- της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, οφείλουμε να συμμετάσχουμε ενεργά στην πραγμάτωσή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και στην Έκφραση της σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οι Δημοκρατικές Πατριωτικές αντι-ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, ας δώσουν τον τόνο.»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: